Jelle Oosterwijk is via de Moulin Foundation te boeken als motivational speaker. Jelle vertelt u zijn inspirerende verhaal over zijn MS, en dat tegenslagen omgezet kunnen worden in brandstof voor een mooier leven! De afgelopen jaren heeft hij al bij diverse bedrijven en organisaties, voor grote en kleine groepen zijn verhaal mogen vertellen.

Motivational Speaker

Wilt u als bedrijf of organisatie het motiverende en inspirerende levensverhaal horen van Jelle Oosterwijk? Tijdens zijn lezing zal hij zijn ervaringen met u delen, hoe om te gaan met tegenslagen, durf je droom te leven!

Clinic

Wilt u als Golfbaan of Golfclub een clinic organiseren voor mensen met een beperking. Neem dan contact met ons op, wij verzorgen zelf clinics of brengen u in contact met een golfbaan bij u in de buurt die zelf deze clinics verzorgd.

"Bepaal zelf hoe hard je rijdt"

Jelle Oosterwijk geeft lezingen voor bedrijven en organisaties over Onder andere positiviteit en doorzettingsvermogen. Jelle was jaren lang werkzaam als financieel adviseur. Totdat bij hem Multiple Sclerose werd ontdekt. Na jarenlang als professioneel rolstoeltennisser te hebben gespeeld, en als coach werkzaam is geweest, speelt hij nu golf op de Nederlandse en Europese Handigolf Tour. Tijdens zijn lezingen vertelt Jelle zijn ongelooflijke en inspirerende levensverhaal. Jelle heeft door de jaren heen diverse lezingen en gastcolleges gegeven op scholen, hogere scholen, bedrijven en organisaties.

Jelle_Oosterwijk_tijdens_Dreambuilders-2880w

"Ik herinner mij de dag nog goed, 5 december 2006. De dag dat bij mij de ziekte Multiple Sclerose werd ontdekt. Wat volgde waren jaren van verdriet en onzekerheid. MS krijgen, mijn baan kwijtraken.. Dat stond zeker niet op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas. Ik dacht in de beperkingen die ik had, in plaats van de vele mogelijkheden die er voor mij lagen. Deze manier van denken vind ik te vergelijken met iemand vragen om positieve en negatieve kanten van zichzelf op te schrijven. De lijst van negatieve kanten zal veelal het grootst zijn. Nu, jaren later, heeft het golfen mij zoveel verder gebracht in leven. Het golfen geeft mij veel energie en zin om mijn leven te leven. Juist het nastreven van je dromen en de 'kleine' dingen in het leven geven je het geluk. Na 16 jaar durf ik dan ook volmondig te zeggen ' ik kan leven met MS'. Juist door mijn MS ben ik mijn dromen gaan nastreven. Ik ben erachter gekomen dat het leven een snelweg is. Je kan zelf bepalen hoe hard je wilt rijden. Bijna iedereen rijdt in het leven keihard van Den Helder naar Maastricht. Maar als je een afslag durft te nemen, dan zul je pas beseffen hoeveel meer er te zien is. Door afslagen te nemen in je leven zul je als mens groeien. Durf te dromen te leven ondanks de tegenslagen die op je pad komen. Een droom wordt pas werkelijkheid al je in die droom durft te stappen."