LAAT DE BAL ROLLEN!

Draagt u golfers met een beperking een warm hart toe? U kunt zorgen dat hun bal gaat rollen. Word nu Sponsor of donateur!

Doneren

Alle donaties zijn welkom, groot of klein. Alles maakt een verschil. U kunt vrijwillig doneren via de pagina Doneren. Daarnaast kun u Sponsor of lid worden van de Club van 100! Wilt u meer weten of liever anoniem doneren? Mail naar info@moulinfoundation.nl!

Kom in actie

Wilt u zich als bedrijf, vereniging of individu inzetten voor de Moulin Foundation. Ontdek dan nu wat u voor ons kunt betekenen.

Word sponsor!

Draagt u met uw bedrijf of organisatie, het golfen met een beperking, een warm hart toe. Word dan sponsor van de Moulin Foundation. Wij hebben diverse sponsorpakketten. Denk hierbij aan het dragen van uw logo op de kleding of materiaal van Jelle Oosterwijk, uw logo op de auto van de Moulin Foundation. Kom in contact met ons om het pakket te kiezen wat het beste bij uw bedrijf of organisatie past! Een klik en wij staan u graag te woord!

Club 100

Voor slechts € 100,- bent u voor een jaar lid van de Club van 100 van de Moulin Foundation. Met deze € 100 kunnen wij mooie dingen gaan doen en bereiken voor golfers met een beperking. Dus steunt u onze missie? Wordt dan nu lid van de club van 100!!!    "BEPAAL ZELF HOE HARD JE RIJDT"