Eerste lid Club van 100

Met trots kunnen wij ons eerste lid van de club van 100 bekend maken. Bertie Ledeboer, van Golfclub De Keppelse is als eerste lid geworden van onze club van 100. Voor slechts honderd euro wordt u lid en steunt u ons, om mensen met een fysieke beperking aan het golfen te krijgen. Wij willen Bertie bedanken voor haar bijdrage als lid van de club van 100.

Vlnr. Bertie Ledeboer, Doenja Oosterwijk-van Oldeniel(Moulin Foundation)

07-25-2023

image

Herwers Hyundai nieuwe Sponsor

Wij verwelkomen Herwers Hyundai Deventer als nieuwe sponsor van de Moulin Foundation. We hebben samen met Herwers een overeenkomst gekregen waarbij zij ons een Hyundai i30 Station ter beschikking stellen. Om als Foundation naar alle evenementen van de Foundation te kunnen gaan alsmede de toernooien van Jelle Oosterwijk. Henri van Herwers Deventer geeft het volgende aan ons aan. ” Jelle en Doenja zijn al jaren klant bij Herwers. Na het horen van hun verhaal kwamen we er al gauw achter dat we iets voor elkaar konden betekenen. In samenwerking met Hyundai dealer Herwers in Deventer, een mooi Hyundai i30 tegen sterk gereduceerd tarief ingezet voor de Moulin Foundation. De Herwers Groep staat achter het doel van de Moulin Foundation. De Moulin Foundation maakt golfen toegankelijk voor mensen met een beperking, zodat zij weer kunnen sporten. Een prachtige missie, want sporten is voor iedereen”. Wij willen als Moulin Foundation, Herwers Hyundai Deventer en de Herwers Groep en in het bijzonder Henri bedanken voor zijn inzet in deze. Zo gaan we het golfen met een beperking verder op de kaart zetten in Gelderland en Overijssel!!

06-06-2023

13939

Samenwerking met de NGF

Afgelopen week hebben Doenja en Jelle namens de Moulin Foundation een gesprek gehad met de Nederlandse Golffederatie.

De Moulin Foundation is een samenwerking aangegaan met de NGF om samen de drempel voor de vele potentiële golfers met een beperking te verlagen in de regio’s Gelderland en Overijssel.

Verder zullen wij als Foundation plaats nemen in de werkgroep  met andere stichtingen, die al jaren zich hard inzetten voor het golfen met een beperking, om samen in alle regio’s in Nederland de drempel te verlagen.

Wilt u weten hoe de Moulin Foundation uw golfbaan kan helpen en ondersteunen? Stuur dan een email naar info@moulinfoundation.nl

06-06-2023

3516

Oprichting Stichting

Op 8 juni 2022 was het dan eindelijk zover!! Doenja en Jelle hebben de stichting Moulin Foundation opgericht. Vol energie gaan zij hier absoluut een succes van maken. Zij hopen vele mensen te inspireren en te verbinden. Het golfen met een beperking verder op de kaart zetten en alle goede initiatieven die er al zijn met elkaar verbinden zodat het golfen met een beperking een nog grotere plek krijgt in Nederland. Door onder andere behandel- en revalidatie centra’s te benaderen, clinics te geven en gast lessen te geven op scholen en het midden- en hoger beroepsonderwijs. Door de lezingen van Jelle willen zij met de Moulin Foundation ook de Golfbanen en Golfclubs met het zaken leven verder verbinden.

06-08-2018

processed-624b5649-359f-4bbf-9172-a7a1f1f868c4_DpNHwZnP-2880w