Secretaris/Penningmeester

Mijn naam is Doenja Oosterwijk-van Oldeniel, getrouwd met Jelle Oosterwijk. Samen met mijn man en onze 2 hondjes wonen wij in Doesburg. In de weekenden mogen we ons mooie gezin compleet maken met mijn 3 bonuskinderen. Ik zou mijzelf graag willen omschrijven als een enthousiast en gedreven persoon. Ik werk resultaat en oplossingsgericht. Mensen met respect behandelen vind ik erg belangrijk. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Woorden als sociaal, creatief en initiatief nemen passen bij mij. Een gezonde dosis inlevings- en doorzettingsvermogen doen mijn naam dan ook wel eer aan.

Foto+Doenja+-1920w

Naast mijn eigen bedrijf Glim Creations, waarbij ik verschillende items voorzie van een mooie glitterlaag, gepersonaliseerd of niet, ben ik werkzaam in de zorg. Op dit moment als regiebegeleider in een gezinsvervangend tehuis voor mensen met een beperking. Om in de zorg te mogen werken heb ik in het verleden mijn SPW diploma gehaald en door de jaren heen, mijn skills aan mogen vullen met diverse cursussen en scholingen, waardoor ik ook veel kan betekenen het gebied van persoonlijke begeleiding en verzorging. Na mijn SPW opleiding heb ik mijn studie HBO HRM studie afgerond. Het plannen en organiseren komt op mijn CV dan ook steeds terug. Van het werken in de horeca, waarbij ik een grote dosis mensenkennis op heb mogen doen. Het werken als accountmanager, waarbij relatiebeheer, plannen en organiseren van groot belang is. Ook ben ik  werkzaam geweest als HRM/beleidsmedewerker bij een zorginstelling. Allemaal leuk om te doen. Naast de betaalde banen vind ik het van groot belang om mij in te zetten op het sociale en maatschappelijke vlak. Van 2017 tot 2019 heb ik mij aan mogen sluiten als secretaris bij het bestuur van de Aad Zwaan Foundation. De Foundation die zich inzet voor mensen met een beperking die graag willen tennissen op verschillende niveau’s, denk hierbij aan o.a. rolstoeltennis en het G-tennis. In 2019 hebben we samen met een groep vrienden de Stichting Aangehaakt opgezet en heb ik mij als penningmeester van het bestuur in mogen zetten voor Damian, het zoontje van vrienden die geboren is met een GEN afwijking, die dankzij de inzet van de stichting, en vele mooie acties van alle eilandbewoners van het eiland Texel, thuis is kunnen blijven wonen bij zijn familie.

Nu is het tijd om onze eigen Foundation op te zetten. Als secretaris/penningmeester van de Moulin Foundation ga ik mij inzetten voor vele mensen die wel een positieve wending in het leven kunnen gebruiken. Ik wil mij verbinden aan de foundation en zoveel mogelijk mooie herinneringen maken met mooie en liefdevolle mensen om ons heen. Richten op het positieve in dit mooie en kostbare leven.